Byen er gået fra forstanden, de korrupte begynder og overtage byen, vil du hjælpe? Så kom og deltag!
 
IndeksIndeks  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Top posters
Hilary
 
Demitri
 
Jonas.
 
Theodor-Dominic
 
Bree
 
Eragon
 
Jessica
 
Ethan
 
Dominique
 
Sedna
 
Latest topics
» Besøg af lillebror - Dominique
Søn maj 11, 2014 4:53 am by Hilary

» Velkommen til Liars & Thieves.
Søn apr 20, 2014 10:38 pm by Gæst

» TEST TIL HS SIDE
Tors nov 14, 2013 6:41 am by Gæst

» Visit on a surprised - daddy
Lør okt 26, 2013 4:54 am by Hilary

» Okay, mafia-plot?
Man jul 29, 2013 10:12 pm by Rachelle

» Venter på Tulip ~ Theresa
Tors jul 18, 2013 5:45 am by Mike

» Domiiiiique! //Dominique//
Man jul 15, 2013 10:20 am by Dominique

» Jamen, halløj da~ - Dominique
Man jul 15, 2013 4:49 am by Dominique

» En ny familie - Hilary
Tirs jul 02, 2013 12:07 am by Jonas.

» I can not live without ya! Emner.
Fre jun 28, 2013 8:55 am by Theodor-Dominic

» Reklame - Fortress
Man jun 24, 2013 9:20 am by Gæst

» Undskyld ~
Fre jun 21, 2013 3:58 am by Theodor-Dominic

» LOLOLO! THEODOR-DOMINIC
Tors jun 20, 2013 11:20 pm by Theodor-Dominic

» Another night at work - Rachelle
Tirs jun 04, 2013 2:43 am by Bree

» Deploratus - En verden der aldrig bliver den samme
Fre maj 31, 2013 12:01 am by Gæst

» Tændt - Bree
Ons maj 22, 2013 1:35 am by Bree

» So, this is my new job! - Demitri
Fre maj 17, 2013 7:34 am by Bree

» Lidt nyheder fra A.
Tors maj 16, 2013 6:40 am by Jonas.

» Idé til konflikt
Tors maj 16, 2013 5:20 am by Jonas.

» Søgning af emner og andet
Ons maj 15, 2013 6:54 pm by Demitri

» Overarbejde! Jeg gør mit bedste kære venner!
Ons maj 15, 2013 8:39 am by Nanalew

» What to do? - Jessica
Ons maj 15, 2013 6:51 am by Dave

» Moi søger peeps ;-)
Ons maj 15, 2013 2:06 am by Bree

» Relationer
Ons maj 15, 2013 2:05 am by Bree

» We meet again - Ethan
Ons maj 15, 2013 1:40 am by Bree

» Look Damien. This is your aunt - Jessica
Tirs maj 14, 2013 9:08 am by Demitri

» Lidt af hvert! ;-)
Tirs maj 14, 2013 7:36 am by Bree

» Never Say Never
Tirs maj 14, 2013 1:19 am by Bree

» Time to make friends - Ethan
Søn maj 12, 2013 8:38 am by Ethan

» Fravær - Vi ses igen
Søn maj 12, 2013 7:37 am by Jessica

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 11, Ons aug 10, 2016 7:17 pm

Share | 
 

 So, this is my new job! - Demitri

Go down 
ForfatterBesked
Bree

Bree

Bosted : Hos Rachelle og Zebastian Spencer.
Antal indlæg : 39
Join date : 03/05/13

IndlægEmne: So, this is my new job! - Demitri   Fre maj 17, 2013 4:38 am

Sted:: Demitri's hus.
Tid:: Midt på dagen.
Omgivelser:: Nogle folk?
Vejr:: Utrolig varmt!
Påklædning:: Klik!


Eftersom hun havde brug for noget til at distrahere hendes flyvske tanker og krop, når hun ikke arbejdede på klubben om aftenen, havde Bree valgt at få et dagsjob. Hun havde egentlig ikke rigtig brug for pengene - og derfor havde hun heller ikke forlanget specielt meget i løn - men hun kunne godt lide at holde sig beskæftiget. Desuden var hun faktisk ret glad for børn, selvom man højst sandsynligt aldrig fik hende til at indrømme det. Hun havde ligesom et ry, der skulle passes. Hun havde altid godt kunne tænke sig en lillesøster eller lillebror, men det var ligesom ikke muligt nu. Ikke efter hendes forældres død.. Selvfølgelig var hun selv 19 nu, og derfor varede det nok ikke mange år, før hun selv ville have et barn, men lige nu var det slet ikke en del af hendes planer. Det var hun dog for ung til.. Og så var der slet ikke nogen potentiel far, hvilket altså var lidt afgørende. Hun havde under ingen omstændigheder tænkt sig at blive alenemor. Det var altså ikke nemt, og selvom hun havde penge nok, kunne hun heller ikke være alenemor med det arbejde hun havde. Og her var der altså tale om Spencer's Mafia, for arbejdet i klubben kunne hun jo altid bare sige op. Det var ikke ligefrem fordi det var hendes drømmejob eller noget, selvom hun ikke havde det store imod det. Nu arbejde hun jo også sammen med Rachelle og de to var lidt af et par. Hun havde det umådelig sjovt sammen med Rachelle, om så de arbejdede eller ej.
Eftersom det var så varmt denne dag, havde Bree taget et par shorts på, og en løs, tynd bluse. Det lignede ikke rigtig noget hun normalt gik med, for hun så rent faktisk ret så uskyldig ud, men det gjorde vel heller ikke noget at gøre et godt indtryk, vel? Med et par lette skridt, trådte hun hen til det husnummer hun havde fået besked på og bankede et par gange på døren. Hun vidste egentlig ikke så meget om hverken forældren eller barnet, udover at det var en enlig mand i midt-tyverne, og en dreng på to år. Sønnen hed Damien og faren hed også noget med D. Demitri, mente hun faktisk. Men ellers var det nok ikke så svært at finde ud af.. Da hun havde banket på, trådte hun et skridt tilbage, så hun ikke risikerede at få døren lige i hovedet. Det havde hun skam ikke behov for..
Tilbage til toppen Go down
Demitri

Demitri

Bosted : Et lille hus tæt på skolen
Antal indlæg : 47
Join date : 28/04/13

IndlægEmne: Re: So, this is my new job! - Demitri   Fre maj 17, 2013 6:51 am

http://1.bp.blogspot.com/-qCXKzo3zGLs/TklnsMit1BI/AAAAAAAChk8/BpzX_I2u9MU/s1600/05.jpg

Demitri sad ved stuebordet sammen med Damien og var igang med at tegne. Demitri sad på gulvet imens Damien sad på en mindre skammel. Hvad Damien tegnede vidste Demitri ikke for han havde alt for travlt med sin egen tegning. Ikke at han kunne tegne. Tværtimod. Han tegnede som en blind pingvin på stylter.
Når Demitri brugte sin tid på at lege sammen med Damien så blev han automatisk legesyg og barnlig. Det var som om han selv var tilbage i tiden og var to år ligesom Damien. Men hvis de gik en tur i parken og Damien måske faldt over en sten så vågnede den femogtyve-årige mand indeni ham. Damien betød alt for Demitri og intet ville kunne ændre på det. Nogensinde.
Hvorfor han havde så store følelser for sin søn kunne han ikke forklare. Han elskede ham bare. Men ville han også elske han næste barn? Hvis han altså fik et næste barn. Hvis folk spurgte ham om hans søn ville han blot smile og begynde at fortælle om Damien. Om hvordan han elskede at klatre i træer og lege med legetøjs-tog. Når Demitri først var begyndt at snakke eller fortælle om Damien kunne han aldrig stoppe ham. Han ville have at alle vidste at Damien var den skønneste dreng man nogensinde kunne ønske sig. Og det var han. I hvert fald for Demitri. Havde han Damien behøvede han intet andet.
Demitri ville gerne sørge for at Damien aldrig ville få den følelse af at være alene og han vidste ikke hvordan han skulle gøre det når han skulle passe sit job som både lærer og en del af Det Hemmelige Politi. Derfor havde han ansat en barnepige der ikke krævede så meget i løn. Hvad han vidste om hende var kun hendes alder og hendes navn. 19 år, Bree. For ham var det nok. Han havde nemlig tænkt nøje over dette. Han ville lade dem lege sammen denne dag imens han så til for at se hvordan Damien trives med denne Bree.
Da der lød en banken på døren sukkede Demitri og løftede papiret i sine hænder for at se hvordan hans såkaldte mesterværk var endt. Han skar en grimasse da hans tegning af en løve nu mere lignede en elefant. Han kyssede Damien i panden der bare blev ved med at stirre på sit papiret, helt koncentreret om sin tegning. Demitri smilede og rejste sig op og luntede hen til døren. Han åbnede døren og smilede stort til pigen der stod i hans døråbning.
"Hej!" sagde han begejstret og rækkede hende sin hånd. "Demitri Dastanius Dilence" sagde han og sendte hende et lidt professionelt smil. En vane fra arbejdet som lærer.
Tilbage til toppen Go down
Bree

Bree

Bosted : Hos Rachelle og Zebastian Spencer.
Antal indlæg : 39
Join date : 03/05/13

IndlægEmne: Re: So, this is my new job! - Demitri   Fre maj 17, 2013 7:34 am

Ikke længe efter hun havde banket på, kunne Bree høre fodtrin inde fra huset af, hvorefter døren gik op. Frem trådte en mand, der faktisk så ganske godt ud. Det var umuligt at benægte, for det gjorde han altså. Men det kunne vel sådan set være ligemeget, for hun havde allerede aftalt med sig selv, at hun ville holde sig i skindet. Hun ville ikke så meget som at tænke på at flirte med ham. Okay, det var måske løgn, men hun ville i hvert fald ikke flirte med ham - selvom hun nok ville have svært ved det, da hun efterhånden var blevet ret så vant til at flirte med alt der kunne gå på to ben og så godt ud. Ja, overdrivelse fremmer forståelsen, ikke sandt? Det ville desuden også bare være alt for akavet, hvis hun skulle arbejde for ham, når hun havde prøvet at flirte med ham. Selvom han nok bare ville afvise hende med det samme, da han jo alligevel var noget ældre end hende, og havde en søn. Som hun forresten skulle passe, og det ville da egentlig heller ikke være okay overfor ham. Så hun måtte nok bare glemme alt om det. Vent, hvad tænkte hun dog overhovedet på? Det var bare så typisk hendes tanker, at løbe af med hende. Faktisk var det slet ikke okay, men hun kunne ligesom ikke rigtig gøre så meget ved det.
Hun tog høfligt imod hans hånd og smilte venligt til ham, idet hun trykkede hans hånd. Så var det rigtigt, at han hed Demitri! Hun smilte lidt større, da hun fremsagde sit eget navn. "Bree Dana Nightshade. Hyggeligt at møde Dem." Wow, den fik i hvert fald ikke for lidt, med hensyn til høfligheden. Og det sagde en hel del, når det kom fra hende! Hun var normalt overhovedet ikke særlig høflig. Men som øjeblikket lige nu var et bevis på, kunne hun skam godt når hun rent faktisk ville. Hendes forældre havde trods alt opdraget hende ordentligt. Faktisk var hun opdraget til at blive en meget ordentlig og dannet pige. Og det havde hun da også været - da de var i live. Men den tid var ovre. Deres liv var forbi, og ligeså gjaldt det for deres datter. Deres gamle datter. Den gamle Bree. Den nye Bree var meget anderledes. Hun var nærmest den gamle Bree's modsætning. Hun var ikke specielt sød, og der var ikke frygtelig meget tilbage af gamle Bree. Men hun savnede hende nu ikke. Hun havde det bedre på denne måde - sådan her. På denne måde kunne hun glemme smerten og tabet, for noget tid. Og det var også hvad hun brugte arbejde til. Hun distraherede sine tanker, fra at falde hen på sine forældre, og sin fortid. Det havde hun bestemt ikke brug for at blive mindet om..
Forhåbentlig ville det også være en sød dreng, for hun vidste skam godt at nogle børn kunne være nogle sande djævle! Men sådan var det jo langtfra med alle børn, og hun kunne jo kun krydse fingre, for at det samme gjaldt i dette tilfælde. Hun ville nok ikke have helt nemt ved at håndtere en lille djævel, så hun krydsede mentalt fingre for en sød, lille dreng. Selvom hun var god til børn, var det da ikke sjovt at skulle have med et besværligt barn, at gøre.. Men nu måtte hun jo bare vente og se, og så kunne hun altid finde på noget. Hun skulle nok lære at håndtere ham, ligegyldigt hvordan han nu var. Det var hun sikker på.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: So, this is my new job! - Demitri   

Tilbage til toppen Go down
 
So, this is my new job! - Demitri
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Blood Workers. :: Midtbyen :: Litten-
Gå til: