Byen er gået fra forstanden, de korrupte begynder og overtage byen, vil du hjælpe? Så kom og deltag!
 
IndeksIndeks  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Top posters
Hilary
 
Demitri
 
Jonas.
 
Theodor-Dominic
 
Bree
 
Eragon
 
Jessica
 
Ethan
 
Dominique
 
Sedna
 
Latest topics
» Besøg af lillebror - Dominique
Søn maj 11, 2014 4:53 am by Hilary

» Velkommen til Liars & Thieves.
Søn apr 20, 2014 10:38 pm by Gæst

» TEST TIL HS SIDE
Tors nov 14, 2013 6:41 am by Gæst

» Visit on a surprised - daddy
Lør okt 26, 2013 4:54 am by Hilary

» Okay, mafia-plot?
Man jul 29, 2013 10:12 pm by Rachelle

» Venter på Tulip ~ Theresa
Tors jul 18, 2013 5:45 am by Mike

» Domiiiiique! //Dominique//
Man jul 15, 2013 10:20 am by Dominique

» Jamen, halløj da~ - Dominique
Man jul 15, 2013 4:49 am by Dominique

» En ny familie - Hilary
Tirs jul 02, 2013 12:07 am by Jonas.

» I can not live without ya! Emner.
Fre jun 28, 2013 8:55 am by Theodor-Dominic

» Reklame - Fortress
Man jun 24, 2013 9:20 am by Gæst

» Undskyld ~
Fre jun 21, 2013 3:58 am by Theodor-Dominic

» LOLOLO! THEODOR-DOMINIC
Tors jun 20, 2013 11:20 pm by Theodor-Dominic

» Another night at work - Rachelle
Tirs jun 04, 2013 2:43 am by Bree

» Deploratus - En verden der aldrig bliver den samme
Fre maj 31, 2013 12:01 am by Gæst

» Tændt - Bree
Ons maj 22, 2013 1:35 am by Bree

» So, this is my new job! - Demitri
Fre maj 17, 2013 7:34 am by Bree

» Lidt nyheder fra A.
Tors maj 16, 2013 6:40 am by Jonas.

» Idé til konflikt
Tors maj 16, 2013 5:20 am by Jonas.

» Søgning af emner og andet
Ons maj 15, 2013 6:54 pm by Demitri

» Overarbejde! Jeg gør mit bedste kære venner!
Ons maj 15, 2013 8:39 am by Nanalew

» What to do? - Jessica
Ons maj 15, 2013 6:51 am by Dave

» Moi søger peeps ;-)
Ons maj 15, 2013 2:06 am by Bree

» Relationer
Ons maj 15, 2013 2:05 am by Bree

» We meet again - Ethan
Ons maj 15, 2013 1:40 am by Bree

» Look Damien. This is your aunt - Jessica
Tirs maj 14, 2013 9:08 am by Demitri

» Lidt af hvert! ;-)
Tirs maj 14, 2013 7:36 am by Bree

» Never Say Never
Tirs maj 14, 2013 1:19 am by Bree

» Time to make friends - Ethan
Søn maj 12, 2013 8:38 am by Ethan

» Fravær - Vi ses igen
Søn maj 12, 2013 7:37 am by Jessica

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 11, Ons aug 10, 2016 7:17 pm

Share | 
 

 Venter på Tulip ~ Theresa

Go down 
ForfatterBesked
Mike

Mike

Antal indlæg : 2
Join date : 14/05/13

IndlægEmne: Venter på Tulip ~ Theresa   Tors maj 16, 2013 12:16 am

S: Hospitalet
V: Overskyet
T: Lidt hen på eftermiddagen
O: Læger, patienter og sygeplejesker

"Det var flot Mike, rigtig flot. Ikke nogen fejl!" sagde lægen, overrasket. Inderst inde irriterede det nu Mike at lægerne behandlede ham som om at han burde være blevet dummere efter ulykken, bare fordi han ikke kunne snakke særligt godt. Han kunne bare ikke udtrykke sin irritation. Alligevel smilede han og nikkede. De bad ham ofte om at lave tests for at se hvordan ulykken påvirkede ham. Hvordan han udviklede sig, hvordan han færdes med mennesker, om han havde en psykologisk overbygning. Alt sådan noget for at se hvad der egentlig var sket med ham. Det gik især ud på at han skulle klare små opgaver, som nogle regneark, puslespil, alt sådan noget. Han følte nu bare at han blev sat tilbage i folkeskolen eller noget i den stil.
"nå, hvad siger du til at vi finder en tid i næste uge?" spurgte lægen. Mike så ud vil siden, men nikkede. Han så sjældent på dem han snakkede med. Lægen nikkede og skrev ned. Hvis noget havde han noget at lave den dag. "Hvilken dag passer dig bedst?" Mike lagde hovedet på skrå, stadig uden at lave øjenkontakt. "Mm...man...mandag" sagde han, mest fordi der ikke var noget han ikke kunne udtale i ordet. "Okay så. Mandag i næste uge" sagde han mens han skrev ned. "Hav det nu godt" tilføjede han mens Mike kom op og stå. Han løftede hånden, kun med en mindre spasme i håndledet, og åbnede døren. Nu skulle han bare vente på Tulip. En sygeplejerske, som havde haft meget med ham at gøre, smilede venligt. "Nå, hvordan gik det?" spurgte hun entusiastisk. "mm... F-finnnnt" sagde han, koncentreret om at t-lyden lød nogenlunde. Det var stadig tæt på d, men det lød bedre. "Det var godt. Venter du på Theresa?" spurgte hun, stadig smilende. Mike nikkede, mens han så hen imod hvor Theresa(som han kaldte Tulip på grund af sin læspen) plejede at hente ham. "Hvordan går det med hende?" spurgte hun. Han prøvede at få noget ud, men kunne ikke forme ordene, på grund af spasmerne i hans tunge. Sygeplejersken så hurtigt hans problem og smilede kærligt. "Har hun det godt?" forsøgte hun. Han nikkede, stadig søgende efter sin kæreste. "Er hun kommet ind i politiet?" spurgte hun. Han nikkede igen. "Det var da godt. Du må hilse hende" sagde hun inden hun smuttede igen. Han nikkede fraværende, mens han ventede på sin kæreste.
Tilbage til toppen Go down
Theresa

Theresa

Antal indlæg : 1
Join date : 15/05/13

IndlægEmne: Re: Venter på Tulip ~ Theresa   Man jun 03, 2013 6:46 am

Theresa satte hånden hårdt i bordet da en ung dreng begyndte at svine hende til. Drengen ville ikke fortælle hvilke stoffer han havde taget eller hvor han havde fået det fra. Han ville ikke have sin bøde. Men Theresa var ikke lige så nem at slå af hesten. ”Hør her,” startede hun med en rolig stemme. Med nogle strenge ord, som hun aldrig ville bruge derhjemme gav drengen op. Der efter havde hun overladt jobbet til sin partner og havde skiftet fra sin uniform til en sort skjorte, rød top og sorte shorts. Hendes arbejde var aldrig rigtig til at regne med.
Theresas halvlange, røde og tynde hår, blev let løftet op af hendes hurtige gang. Hun var både i politiet og militæret, som gjorde at hendes gang var blevet hurtigere. Hendes krop var også blevet mere muskuløs, selv om det måske ikke var så synligt. Hun kiggede op, hun var ikke langt fra hospitalet mere. Det var altid noget at hendes arbejde ikke var langt væk der fra. Da hun tættere på hospitalet begyndte hun at løbe. Hun var en anelse forsinket. Hun kunne ikke lide at være sen på den. Hun skyndte sig over til receptionen. Damen der sad der kiggede kun op før hun svarede hvor henne på hospitalet Mike var. Med hurtige skridt kom hun hen til en elevator. Mike var hendes kæreste. Han var noget for sig selv, men det var noget som hun elskede. Selv om det ikke altid var muligt at have et helt normalt forhold, så gik det virkelig godt mellem dem. Elevatordørene åbnede og hun skyndte sig videre, uden at støde ind i nogen. Hun drejede om et hjørne, tæt på at støde ind i en lille pige, men fik hurtigt manøvreret uden om hende. Kort fik hun lige kærtegnet pigen på armen, for at fortælle hende at det hele var under kontrol. Længere nede af gangen kunne hun se sin kæreste snakke med en af sygeplejerskerne. De havde nok lige sagt farvel, siden sygeplejersken forlod Mike. Hun nærmede sig lidt mere for ikke at forskrække. ”Hey Tuna” hilste hun med et bredt smil og vinkede. Hun var ikke mange meter fra ham.
Tilbage til toppen Go down
Mike

Mike

Antal indlæg : 2
Join date : 14/05/13

IndlægEmne: Re: Venter på Tulip ~ Theresa   Tors jul 18, 2013 5:45 am

Mike vippede lidt frem og tilbage på sine fødder, mens han ventede på Theresa. Hans kæreste, men også hans bedste ven. Nok nærmere en af hans eneste venner. Alle hans gamle venner kunne ikke klare at se ham være så anderledes og fumle med ord. De ville helst være fri for at se ham falde fordi hans ben spasmede, og havde faktisk ikke lyst til at hjælpe en ung fyr med at skære sin mad ud, fordi han ikke kunne huske hvordan man gjorde det. Så nu var det ham og Tulip imod verden.
Derfor, da han hørte Theresa's stemme, lyste han op i et stort smil, før han løb over for at kramme hende. Han var ved at snuble, men genvandt balancen før han faldt på snotten. Han lagde armene om sin kæreste, og holdte hende tæt hos sig i lidt tid. "Hej Tulip" sagde han med et lille fnis inden han trak lidt tilbage, uden at give slip på hende. Mere end en gang havde folk troet at han var hendes lillebror, fordi han opførte sig barnligt, og på mange måder også lignede et barn, hvor imod hun var en sexet politikvinde. Det ændrede dog ikke hans følelser for hende, selvom han ikke altid opførte sig som en kæreste. Det var kun når de lå alene i sengen og lyset var slukket at han tog mod til sig og kyssede hende. Kun når de var alene var det at han fortalte hende at han elskede hende. Han gjorde det først der, fordi at hun aldrig ville gøre nar af ham. Hun sagde aldrig noget, hvis han kom til at slå sine fortænder imod hendes, og når han snublede over sine ord, ville hun prøve at hjælpe ham i stedet for at blive irriteret. De små ting gjorde at selvom han havde jogget i spinaten, turde han godt at prøve igen den næste aften.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Venter på Tulip ~ Theresa   

Tilbage til toppen Go down
 
Venter på Tulip ~ Theresa
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Blood Workers. :: Uden for byen :: Sterlin City Hospital.-
Gå til: