Byen er gået fra forstanden, de korrupte begynder og overtage byen, vil du hjælpe? Så kom og deltag!
 
IndeksIndeks  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Top posters
Hilary
 
Demitri
 
Jonas.
 
Theodor-Dominic
 
Bree
 
Eragon
 
Jessica
 
Ethan
 
Dominique
 
Sedna
 
Latest topics
» Besøg af lillebror - Dominique
Søn maj 11, 2014 4:53 am by Hilary

» Velkommen til Liars & Thieves.
Søn apr 20, 2014 10:38 pm by Gæst

» TEST TIL HS SIDE
Tors nov 14, 2013 6:41 am by Gæst

» Visit on a surprised - daddy
Lør okt 26, 2013 4:54 am by Hilary

» Okay, mafia-plot?
Man jul 29, 2013 10:12 pm by Rachelle

» Venter på Tulip ~ Theresa
Tors jul 18, 2013 5:45 am by Mike

» Domiiiiique! //Dominique//
Man jul 15, 2013 10:20 am by Dominique

» Jamen, halløj da~ - Dominique
Man jul 15, 2013 4:49 am by Dominique

» En ny familie - Hilary
Tirs jul 02, 2013 12:07 am by Jonas.

» I can not live without ya! Emner.
Fre jun 28, 2013 8:55 am by Theodor-Dominic

» Reklame - Fortress
Man jun 24, 2013 9:20 am by Gæst

» Undskyld ~
Fre jun 21, 2013 3:58 am by Theodor-Dominic

» LOLOLO! THEODOR-DOMINIC
Tors jun 20, 2013 11:20 pm by Theodor-Dominic

» Another night at work - Rachelle
Tirs jun 04, 2013 2:43 am by Bree

» Deploratus - En verden der aldrig bliver den samme
Fre maj 31, 2013 12:01 am by Gæst

» Tændt - Bree
Ons maj 22, 2013 1:35 am by Bree

» So, this is my new job! - Demitri
Fre maj 17, 2013 7:34 am by Bree

» Lidt nyheder fra A.
Tors maj 16, 2013 6:40 am by Jonas.

» Idé til konflikt
Tors maj 16, 2013 5:20 am by Jonas.

» Søgning af emner og andet
Ons maj 15, 2013 6:54 pm by Demitri

» Overarbejde! Jeg gør mit bedste kære venner!
Ons maj 15, 2013 8:39 am by Nanalew

» What to do? - Jessica
Ons maj 15, 2013 6:51 am by Dave

» Moi søger peeps ;-)
Ons maj 15, 2013 2:06 am by Bree

» Relationer
Ons maj 15, 2013 2:05 am by Bree

» We meet again - Ethan
Ons maj 15, 2013 1:40 am by Bree

» Look Damien. This is your aunt - Jessica
Tirs maj 14, 2013 9:08 am by Demitri

» Lidt af hvert! ;-)
Tirs maj 14, 2013 7:36 am by Bree

» Never Say Never
Tirs maj 14, 2013 1:19 am by Bree

» Time to make friends - Ethan
Søn maj 12, 2013 8:38 am by Ethan

» Fravær - Vi ses igen
Søn maj 12, 2013 7:37 am by Jessica

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 11, Ons aug 10, 2016 7:17 pm

Share | 
 

 Yet another day - Sedna

Go down 
ForfatterBesked
Dave

Dave

Bosted : La Ville
Antal indlæg : 15
Join date : 06/04/13

IndlægEmne: Yet another day - Sedna   Søn apr 07, 2013 9:44 am"Finally!" Klokken ringede endelig og elevernes yndlingspause - frokostpausen - var netop startet. Dave rejste sig fra sin plads og smed sine bøger over i sin skuffe uden yderligere omsvøb. Hans lærerinde så strengt på ham "Du ved godt at du skal behandle bøgerne ordenligt så de næste niende klasser bla, bla, bla, bla, bla..." Dave tonede bare den gamle dame ud, mens han tog sin karton æblejuice fra sin taske. Han kiggede derefter tilbage på hende og ventede på hun var færdig og svarede hende med et ligegyldigt "'Kay."
Derefter tog han sugerøret der var pakket ind i en plastikemballage og stak det ned i det lille hul der var dækket til med hvad det nu var. Han tog en tår af den og satte sig på bordet. Straks begyndte de sædvanlige at vende sig i stolene, eller flytte sig over og sidde ved ham og snakkede sammen. "Nå, Harley, prøver du stadig at score borgmesterens datter?" spurgte en af drengene med et fjoget grin. Han himlede bare med øjnene selvom de ikke kunne se det bag hans shades. "Seriøst? Helt ærligt, du kunne gå efter gymnasie-tøser! Du er 96'er!" De kunne virkelig få et årstal til at lyde af meget. "Det er ikke det samme. Desuden går jeg ikke efter hende. Hun er en veninde" svarede han og rejste sig op. "Og når nu vi snakker om det, skal jeg ned til hende" tilføjede han.
Dave begyndte at gå derfra, men ikke uden at bro-fiste sin bedste bro i klassen, som var ultra ironisk og lave et håndtegn til resten. "Ses" sagde han bare og begyndte at gå ud til gangen. Hun var sikkert ikke kommet ud af klassen endnu. Meh, så måtte han bare gå hen til hendes klasse. Med lange skridt begyndte han at gå hen til ottende klassernes gang og stoppede ved døren til hendes klasse. Døren stod på klem og han kunne høre eleverne snakke, så han valgte at skubbe den op og gå ind. Det var ikke et sjældent syn at Dave Harley kom ind i klassen, da han altid havde gået ned til Sednas klasse, helt tilbage til da hun startede i skole, og selv før gik han nogle gange over til børnehaven og hentede hende når han havde fri, så de kunne tage hjem til ham og lege. Dengang var det svært at få venner, fordi han var så dårlig til dansk, og der måtte også nogle gange sidde en voksen med dem når de var sammen, så hvad Dave ville sige kunne blive oversat så Sedna forstod det. Senere lærte hun selv engelsk og samtidig blev han bedre til dansk, selvom ø'erne stadig drillede ham ind i mellem.
Tilbage til toppen Go down
Sedna
Bogmester familiemedlem
Sedna

Bosted : Borgmester bygningen, da der bliver tildelt en penthouse.
Antal indlæg : 20
Join date : 24/03/13
Age : 21

IndlægEmne: Re: Yet another day - Sedna   Søn apr 07, 2013 11:05 am


Sedna hørte klokken ringe og hævede sit lettere trætte hoved fra sine krydsede arme. Hun havde siddet og halvsovet det meste af timen, hen over sit bord. Hendes hår hang som sædvanligt ned langs hendes ryg. Om morgen, da hun vågnede havde hun taget sig tid til at glatte sit hår, så det ikke skulle have nogle bølger. Hun havde også taget eyeliner med og havde lagt et fint lag da hun var kommet op på skolen. Hendes far ville jo næsten af dræbt hende hvis han havde set det på hende når hun gik ud af døren, men hvis hun kom ind med det på var 'skaden' jo sket. I hendes taske lå der også nogle jeans som hun bar på vejen til skole. Men så snart hun havde nået skolens toiletter havde, hun skiftet jeans'ne ud med en nederdel, i forvejen havde hun nogle netstrømpebukser under jeansne.
Så hendes påklædning var disse netstrømpebukser, en lille blågrå nederdel, nogle lange grålige støvler og en grå striktrøje som sad en smule løst. Hen over stolen han en sort frakke og ved bordbenet var en sort skuldertaske. I tasken lå hendes yndlings solbriller. Hendes hånd fiskede hurtigt efter solbrillerne og tog dem på. Hendes øjne kunne ikke lige klare lyset i klasseværelset. Da hun havde fået dem på blinkede hun et par gange med øjnene og kiggede sig til siderne og så at der allerede var nogen der var gået over til bageren i nærheden af skolen og nogle var i færd med at spise deres leverpostejsmadder.
Sedna satte sig lidt op og strakte sig overdreven, i det døren gik op og en velkendt mandlig skikkelse kom ind af den. Da hun var færdig med at strække sig så hun at skikkelsen allerede var nået hen til hende. Hun satte hænderne på siden af næsen og løftede sine solbriller op mellem fingrene og fjernede dem og åbnede så sine blå øjne og gik i møde med skikkelsens shades. Hun tog hånden ned i sin skuldertaske og fik fat i lille aflang æske. Hun tog den stille op af tasken. Det var en æblejuice – når ja, hun havde taget en med til ham! Hun rakte den frem mod fyren iført en rød hoodie og kiggede skævt op på ham, ”Ha' den?” spurgte hun, mens hun stille vippede den fra højre til venstre på en lidt lokkende måde. Hun kunne godt se han allerede havde en, men hvis han ikke ville have den, ville hun da bare tage den som noget ekstra. Med sin anden hånd fiskede hun efter en lille sort æske hvor i der var en tunsandwich beskyttet af sølvpapir.
Hun rejste sig op og satte sig, en smule lænende, op af sit bord. Hendes blå øjne var ved at vende sig til lyset og kiggede skiftevis på glassene i drengens shades. Dave, var det hun for det meste kaldte ham, særligt når hun skulle præsentere ham.
Hver dag kom han ned til hende, hvis der var gået mere end ti minutter gik hun ned til ham, og hvis han ikke var der ville hun nok panikke. Han underholdt hende altid i frokostpausen, om det var leg, da de var små, eller om det var snak og fjol som det var nu, var ligegyldigt! Enkelte gange var han måske ikke til at finde på skolen, og hun havde enkelte gange gået op på kontoret og bedt dem kalde efter ham over højtaleren. Ja, så meget betød det for hende at være sammen med ham i frokostpausen. Der var ikke ligefrem andre hun gad snakke med.
Har vi så lavet noget kriminelt?” spurgte hun med et lille drilsk smil.
Tilbage til toppen Go down
Dave

Dave

Bosted : La Ville
Antal indlæg : 15
Join date : 06/04/13

IndlægEmne: Re: Yet another day - Sedna   Søn apr 07, 2013 9:45 pm

Et lille, næsten usynligt smil spredte sig på Dave’s læber da han så sin barndomsveninde og gigantiske crush, strække sig overdræven. Havde hendes time virkelig været så slem? Han gik blot over til hende, som han altid gjorde og smilede skævt og ultra ironisk da han så Sednas solbriller. Hun så faktisk ret cool ud med dem, men ikke lige så cool som hvis hun havde nogle som hans shades. De burde faktisk være millioner værd- nej, milliarder! Folk burde betale ham for at få lov til at se ham med de her shades på. Desværre var det ikke nemt at få fat i shades så fede som de her, så Sedna måtte klare sig med sine solbriller.
Han betragtede hende bare lede i sin taske og tog en tår af sin æblejuice. Han havde tænkt sig at holde sit cool oppe, da der stadig var andre i klassen. Det var mest nørder og sådan noget, men han var stadig cool. Det var kun Sedna der måtte se ham være ucool. Ikke at han nogensinde var det, men i tilfælde af at han gjorde noget som ikke var cool, skulle andre ikke være der. Det var altså hans plan, indtil der blev viftet en æblejuice frem og tilbage foran ham. Han tog den hurtigt ud af hendes hånd og lagde den sikkert i lommen på sin hoodie. Hell no, hun skulle ikke tro at hun bare kunne vifte en æblejuice rundt foran ham, uden at den blev opkrævet af hans awesomehed.
Han satte sig på bordet, med benene dinglende over kanten. Hans fødder rørte næsten gulvet nu. Det var ikke mange år siden han havde set op på Sedna, hvilket ikke havde været cool, men så begyndte han at skyde i vejret og nu var han snart 1.80. Like a boss.
Røvet en bank, dræbt en gravid kvinde, skudt U.S.A.’s præsident og sparket til en hundehvalp. You know, standard-stuff” konkluderede han som svar. Det var ikke unormalt at folk som lyttede til deres samtaler begyndte at se underligt på dem. Men på den anden side, de ville næsten se underligt på dem hvis de ikke sad sammen. I frokost-pausen og nogle gange også de små pauser, var det næsten underligt hvis de ikke sad og pjattede. Hvis Sedna var der, kunne man være sikker på at Dave var lige i nærheden.
Tilbage til toppen Go down
Sedna
Bogmester familiemedlem
Sedna

Bosted : Borgmester bygningen, da der bliver tildelt en penthouse.
Antal indlæg : 20
Join date : 24/03/13
Age : 21

IndlægEmne: Re: Yet another day - Sedna   Man apr 08, 2013 1:28 am

Sedna havde ikke været så opmærksom på timen, hun kunne dårligt nok huske hvad for et fag hun havde haft. Hvis det ikke havde været fordi hendes fysik-kemi lærer rejste sig fra sin stol med sin kaffe i hånden, havde hun aldrig kunne huske det. Lærens skaldede ise forsvandt ud gennem døren og lukkede den efter Dave. Siden det havde været en fysik-kemi time, var det nok okay at hun ikke havde fulgt med, hun var så god til det i forvejen. Det lod selvfølgelig bare de andre komme til i timen så læreren kunne se hvor de virkelig lå henne.
Sedna vidste at Dave elskede sine solbr- shades. Derfor ville var det også klart at han altid ville syntes at hans solbriller så bedre ud. Desuden var de jo virkelig meget værd. Sedna kunne godt forstå ham, på mange måder, en ting, som man virkelig elsker, er altid noget som man sætter højt i pris. Sedna havde også nogle gange tænkt på at tage hans shades, men det var ikke altid gået som planlagt. Hun havde aldrig rigtigt opnået at få dem på. Det var en af de ting hun ofte prøvede på når deres samtaler gik i stå eller blev akavet.
Sedna kunne ikke lade være med at smile stort og lettere drilsk til ham da han hurtigt tog æblejuicen. Det var bare så sjovt og på sin måde sødt med hans afhængighed af æblejuice. Sjovt nok, så var hun ikke sikker på hvordan han havde fået den, men han havde altid drukket æblejuice frem for alt andet. Det var måske det samme som at hun havde noget med tunsandwiches og chokolade.
Da Dave satte sig på bordet var hun allerede lænet lidt op af bordet og kiggede op til ham. Han var blevet højre end hende, men nogle gange, bare for at drille ham, tog hun højhælede på og blev enten på højde med ham eller højere end ham. Men for det meste havde hun bare flade sko på. Men hvis hun skulle være hører end ham skulle hun næsten have ti centimeter højhælede på, før det var en tydelig forskel på små fire centimeter. Nogle gange følte hun sig faktisk utrolig lav. Der hjemme lavede hun også øvelser med kroppen som skulle strække hendes krop lidt, det ville måske hjælpe lidt på hendes højde, men hun blev nok ikke meget højere end hvad hun var nu.
Et stort smil spredte sig på Sednas læber da han fortalte hvilke kriminaliteter han havde lavet. Det var klart at de bare lavede sjov, for selvfølgelig hvis U.S.A.'s præsident var blevet skudt af en oversejt dreng med cool shades var det da klart at det ville komme i TV'et. Kun fordi der var de seje shades, og det fede hår... Og ja, det er Dave.
Sedna havde godt lagt mærke til nogle få ansigter var vendt mod dem og så drejet igen for at snakke. Ingen tvivl om det. Dave og Sedna snakkede altid på en speciel måde som alligevel fik dem til at være nogle af de mest awesome personer på skolen. Sedna var næsten sikker på alle gerne ville være slige så sej som dem!
Hvordan går det så med gidslet?
Tilbage til toppen Go down
Dave

Dave

Bosted : La Ville
Antal indlæg : 15
Join date : 06/04/13

IndlægEmne: Re: Yet another day - Sedna   Man apr 08, 2013 4:39 am

Da Dave havde æblejuicen sikkert placeret i sin lomme, tog han en tår af sin æblejuice inden han stak sin hånd i sin anden lomme og gav hende et chokoladeæg på størrelse med hans fod – hvilket var en størrelse 43½. ”Min bro gav mig den sidste søndag. Jeg vil ikke selv have den, så jeg tænkte at du nok ville” sagde han ligegyldigt som han placerede ægget på bordet. Hvordan han lige havde plads til det, uden at hans lommer så proppede ud, var et mysterium for de fleste, men for Dave og Sedna var det hverdag. Han havde alt muligt i lommerne. En ske, to blyanter, en iPod og nu også en karton med æblejuice.
Endnu en tår blev taget af æblejuicen og han var allerede halvt igennem den. Han kunne sagtens dele med folk, så længe det ikke var æblejuice. Ikke nok med at det smagte fantastisk, det var langt sundere end noget af alt det som hans klassekammerater indtog. Det havde altid været ham og æblejuice. I de små klasser gav hans mor ham altid to med og nu pakkede han selv tre til hver dag. Derhjemme havde de mindst fem store kartoner og der var naturligvis også nogle hjemme hos Sedna, da han halvt boede der, ligesom hun halvt boede hos ham.
Det kunne være bedre. Han vil ikke snakke, så jeg har bestilt en elektrisk stol fra kina. Den skulle gerne komme i næste uge, så indtil da, må jeg bare holde ham i kælderen og sørge for at han ikke prøver at flygte igen” standard samtale mellem de to. Det var utroligt at dem der gik i Sednas klasse overhovedet gad se underligt på dem længere. De burde jo snart være vant til det. Dave var jo altid hernede og ellers var de begge i hans klasse – og hans klasse havde lært for længst at de ikke skulle kommentere på det. De var best friends, bro & sis, hjerteveninder og alt det pis.
Hvad med Elvis Presley? Er han stadig undercover?” spurgte han så, for at deres samtale ikke gik i stå. Der skulle trods alt to til en samtale.
Tilbage til toppen Go down
Sedna
Bogmester familiemedlem
Sedna

Bosted : Borgmester bygningen, da der bliver tildelt en penthouse.
Antal indlæg : 20
Join date : 24/03/13
Age : 21

IndlægEmne: Re: Yet another day - Sedna   Tirs apr 09, 2013 4:16 am

I Daves hånd var der pludselig et gigantisk chokoladeæg. Sednas øjne var næsten ved at poppe ud. Det var ikke så tit hun fik chokolade, i sådan en stor mængde – kun når Dave gav hende det selvfølgelig. Hurtigt susede hende hånd forbi, greb ægget på bordet og lagde den hurtigt ned i tasken. Hun ville være sikker på at ingen fra klassen nåede at se det, så ville det måske være væk inden hun kom hjem. ”Taaak” sagde hun taknemmeligt og smilede glad til ham.
Sedna kunne ikke lade være med at smile bredt over minderne om de gange hun havde været hos ham. I køleskabet bar der jo næsten kun æblejuice at drikke, og hos Sedna selv var der en masse kartonner til når han kom forbi. Sedna boede jo nogle gange hos ham et par dage, måske en måned hvis hun var uvenner med en fra familien, oftes var det hendes far, da det ikke var så tit at Hilary kom forbi og blev og det var i sær sjældent at hun blev uvenner med Dominique, jo nogle gange når han ikke var høj, men for det meste kunne hun godt se tydelig forskel på hvornår han var og ikke var. Selvfølgelig var der også de dage hvor Dave boede hos hende lidt. Nogle gange blev hun nød til at snige ham ind når faren havde travlt eller ikke var hjemme, andre gange ikke. Det gik selvfølgelig ud på om hun havde været oppe og skændes med faren, eller hvis de måske havde haft en aftale om et eller andet. I værste tilfælde var der altid æblejuice i store mængder til ham.
Lort! Vi må få noget ud af ham inden! Det kan ikke passe vi ikke kan knuse ham nok til han vil komme ud med noget” sagde hun og havde klemt sine øjne lidt i på en lettere tænkende måde. Rigtig inde i sin rolle. ”Men det er da altid noget at den burde komme i næste uge, for ellers ville vi være på den. Det kan jo være de finder os inden da,” hun lænede sig yderligere tilbage over bordet og lænede sig nu lidt op af Dave.
De underlige blikke kom mest af alt fra en ny elev i klassen. Hun ville så gerne have styr på alle og kontrollere alle. Hun mente at hun allerede var på tronen. Følte sig så højt hævet over alle andre. Navnet på hende var... Et eller andet med F i hvert fald... Hun minde i Sednas øjne meget om en fisk. En fisk som altid havde nyt tøj på og havde nogle virkelig klamme lilla briller. Hvis Sedna huskede rigtigt var hun vidst også født i fiskenes tegn. Senda havde på et tidspunkt nuppet hendes mobil hvor baggrundsbilledet var af hende selv. Billedet var med hendes lange sorte hår nede, en gul tiara og de der klamme briller. Pigen virkede bare så fisket i forvejen... Det var nok den bedste beskrivelse på hende. Sjovt nok, netop som at Sedna et split sekund kiggede over mod dem, vendte de sig væk og den fiskede nye pige tog de fleste med sig. Nu var der måske to-tre drenge tilbage som alle sad med deres mobiler og spillede.
Ja, han gå stadig rundt i den der hønsefarm. Han far fortalt mig at hønsene måske snart lægger det æg hvor chippen er i. Så snart vi har den kan vi få alt hvad vi vil have!” sagde hun begejstret og klappede lidt i hænderne. Hun satte sig op på bordet og drejede sig med hænderne så de begge havde front mod det samme, tavlen.
Tilbage til toppen Go down
Dave

Dave

Bosted : La Ville
Antal indlæg : 15
Join date : 06/04/13

IndlægEmne: Re: Yet another day - Sedna   Tirs apr 09, 2013 9:36 pm

No problem” Dave sagde med et skævt smil om sine læber. Han var ikke særligt meget into chokolade. Det var ikke sådan at han ikke kunne lide det. Han havde bare ikke det højeste stofskifte, faktisk var det relativt normalt, så bare at se på et stykke chokolade fik ham til at tage 10 kg på. Så det var næsten en pagt i mellem dem. Sedna fik hans chokolade, han fik hendes æblejuice – og nogle gange hendes lakridser, hvis han kunne få fat i dem. Med alt andet var det sådan lidt ’som søskende vi dele, jeg ta’r det hele.’ Han tog noget af hendes mad/slik hvis han fik lyst, og omvendt.
Yeah, men åbenbart er han ligeglad med at jeg skar hans tær af og fodrede ham med dem” sagde Dave uden videre omsvøb inden han tog endnu en tår af sin æblejuice, som snart var tom. Den klamme gurglende lyd, når der ikke var meget tilbage, begyndte snart, og Dave satte den tomme karton ned, inden han tog den han havde fået fra Sedna, fik sugerøret fri og stak den ned i kartonen. Det var ike lang tid før han drak æblejuice. Han havde to timer ekstra, så det passede med at efter den første time kunne han drikke sin sidste og så kunne han gå hjem og drikke så meget han nu havde lyst til.
Han så godt at der var et ansigt han ikke havde set før, men besluttede sig for ikke at tage sig af hende. Så længe hun ikke generede Sedna, var hun ligegyldig, selvom han godt kunne fornemme at hans sis ikke virkede begejstret for hende. Men han havde besluttet sig for at han ikke skulle op og slås med nogen, med mindre Sedna virkelig havde brug for at se møgungen på hospitaltet.
Fedest og jeg har hacket FBI, så de skulle meget gerne have billeder af dukkerne fra muppet showet liggende overalt på deres filer. You know, så de ikke prøver at skaffe chippen inden” sagde han med et skuldertræk. Da Sedna satte sig ved hans side, tog han det naturligvis chill. Bare fordi han kunne lide hende, betød det ikke at hun behøvede at vide det. Så ville deres forhold bare blive akavet. Han var faktisk ikke helt sikker på hvorfor han var endt med at blive forelsket i hende. Det var vel gradvist sket, da hun begyndte at gøre noget ud af sig selv, og på den måde viste ham at hun var mere end bare den der rolling han altid legede med som barn. At hun faktisk havde former og interesserede sig for drenge. Det var naturligvis ikke hendes krop han var forelsket i – no way. Han kendte hende jo pænt godt, hvis han selv skulle sige det og derfor vidste han også hvor fantastisk en person hun var. Det var også derfor han besluttede sig for ikke rigtigt at ville date hende. Han var knapt nok sikker på hvorfor hun gad være sammen med en selvglad hipster fyr, som var bange for bare at vise sine øjne til fremmede, så de ikke dømte ham som freak ud fra det. Sedna havde altid været den eneste udenfor familien som havde set ham uden shades og kontaktlinser. Hans øjne så sære ud, selv når han brugte kontaktlinser, for det ene øjne var altid mørkere end det andet. Derfor havde han shades på. Så folk ikke spurgte ind til det. Det var også derfor Sedna aldrig fik lov til at tage hans shades. Det ville bare være akavet at folk faktisk så hans øjne.
Tilbage til toppen Go down
Sedna
Bogmester familiemedlem
Sedna

Bosted : Borgmester bygningen, da der bliver tildelt en penthouse.
Antal indlæg : 20
Join date : 24/03/13
Age : 21

IndlægEmne: Re: Yet another day - Sedna   Lør apr 13, 2013 5:22 am

Sedna kunne ikke lade være med at smile bredt over at have fået det gigantiske chokoladeæg. Selvfølgelig havde han fået en æblejuice, men det var bare ikke hver dag man fik et. Det var jo ikke altid at man lige gik ud og købte chokolade i store mængder. Eller, Sedna kunne godt finde på det, men det var kun fordi hendes stofskifte var rimelig højt i forhold til normale mennesker. Derfor var hun også tynd.
Hmm,” sagde Sedna lidt tænkende, ”Hvad med hans fingre? Har du prøvet det?” sagde hun et lettere hævet øjenbryn. Deres 'planer' for hvordan de ville skaffe information på den hårde måde var ofte ret grusomme, nogle ville måske tro de var sindssyge. Men nej, det var bare den rene og livlige fantasi som de begge havde.
Et lille smil bredte sig yderligere over Sednas læber da han gik til den næste æblejuice. Sedna kunne godt huske da hun havde kartonner med i skole med enten æblejuice eller kakaomælk. De blev altid så hurtigt tomme, så en ekstra ville kun være godt.
Fedest!” sagde hun nærmest glad. Deres planer var virkelig ondskabsfulde og virkelig 'gennemtænkt'.
De blå øjne kiggede på Daves shades. Hun kunne næsten fornemme at han kiggede væk fra hende et øjeblik, men sagde ikke noget til det da hun næsten regnede ud af det var hende den nye. Hun skulle jo også lige falde til.... Eller hun var faldet 'godt' til indtil videre, Hun ville bare ikke kunne falde godt til hos Sedna. Pigens humør skiftede jo næsten hurtigere end Sendas! Nogle gange kunne hun nemlig være virkelig kærlig og lidt efter kunne hun være den største snob i verden. Det var ikke så tit Senda oplevede at hun var kærlig over for hende. Sedna havde det bare ofte sådan at hun ignorerede hende. Hvis det var i timerne gik Sedna enten væk eller ned og sidde uden foran Daves klasse. I frikvarterene tog hun selvfølgelig bare ned til Dave hvis det var for meget.
Sedna havde altid kunne finde på noget at enten lave eller snakke om når de begyndte at kede sig, og ligeså kunne Dave selvfølgelig også. Det med at tage hans briller gjorde hun selvfølgelig for at få noget i gang, men i offentligheden var hun nogle gange villig til ikke at tage dem, selv hvis hun kunne, også selv om hun syntes det var smukt og unikt med de forskelligfarvede øjne. Hun håbede ofte at han en dag ville give sig, og faktisk være ligeglad med hvad folk syntes om hans øjne, og bare have at folk skulle elske ham for hvordan han var. Som tidligere nævnt. Det var unikt. Sedna syntes jo nogen gange det var synd han gemte øjnene bag shadesne, selv om de fik ham til at se sej ud.
Mhmm,” sagde hun lettere tænkende, ”Hvor mange timer har du i dag?” sagde hun mens hun prøvede at se om hun kunne huske hans skema, men hun var aldrig helt sikker på hvornår han havde fri eller ej.
Tilbage til toppen Go down
Dave

Dave

Bosted : La Ville
Antal indlæg : 15
Join date : 06/04/13

IndlægEmne: Re: Yet another day - Sedna   Fre apr 26, 2013 2:29 am

Dave lagde hovedet på skrå og trak sit ene ben om til sit bryst. Han vidste naturligvis godt at hun ville blive glad for det, men det var ikke noget stort for ham. Han spiste bare ikke chokolade. Ikke fordi han ikke kunne lide det, men det var ikke alle, som havde et utroligt stofskifte, som kunne få dem til at ligne modeler uden videre. Ellers havde han nok spist chokolade ved en hver given lejlighed, men det betød at han skulle træne mere og så havde han ikke tid til Sedna. Derfor havde han gjort op med sig selv at det var bedre på den her måde - og så gjorde det Sedna glad. Så der var trods alt en bonus.
"Det var min første intention, men Rex kom mig i forvejen og spiste dem" svarede han med et skuldertræk. Naturligvis kendte Sedna hans doberman ved navn Rex. Han var en hund de havde haft i snart 9 år. Dave havde fået ham i julegave da han var syv år og selvom hunden var ved at være gammel, havde han stadig masser af energi. Ofte blev Sedna og Dave bedt om at gå tur med ham, men det virkede ikke til at Sedna blev generet af det. Ofte ville hun bare grine når Rex blev lidt for legesyg og væltede Dave for at få opmærksomhed, og desuden snakkede de når de var ude. Det var ikke så slemt faktisk. Men på trods af hans barske ydre, var Rex den mest kærlige hund i verden. Om natten lagde han sig i fodenden og så snart Dave faldt i søvn, gik Rex over og lagde sig ved Dave's hoved og begyndte at slikke ham i håret. Det var ikke noget Dave var voldsomt begejstret for, men hunden havde åbenbart en meget stor kærlighed til ham. Han lod heller ikke noget komme for tæt på sin ejer og Sedna var den eneste, udover resten af familien, som ikke blev gøet af når hun var sammen med ham. Det havde han i starten, men Rex havde efterhånden fattet at hun ville passe på Dave, ikke skade ham.
"Tre timer mere, så er jeg fri. To timers forfærdelig tysk og så en times matematik. Booooooooring" svarede han og himlede med øjnene. Sedna var nok den eneste, som havde en idé om hvad der foregik bad hans shades, og sådan skulle det helst blive ved med at være. Hun kunne se om han kiggede væk, himlede med øjnene, stirrede på nogen eller bare hans følelser. Hun kunne i modsætning til alle andre læse ham som en bog, på trods af at hans ansigt ikke viste noget. Hun var også den eneste (elev) på skolen, som vidste hvorfor han altid havde shades på. Han var født med en pigment-fejl, som gjorde at hans øjne var forskellige farver. Da han var yngre havde han gået med farvede kontaktlinser, men, som han blev ældre, blev den brune mørke og den blå lysere, så man kunne altid se lidt forskel på hans øjne. Derfor, da folk begyndte at tænke over det, startede han med at gå med shades, som kunne skjule hans øjne perfekt.

//Sry hvis det ikke er særlig langt, min hovedpine dræber mig >__< tænkte bare at jeg hellere måtte tage mig sammen og svare//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Yet another day - Sedna   

Tilbage til toppen Go down
 
Yet another day - Sedna
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Blood Workers. :: Midtbyen :: Sterlin City International School.-
Gå til: