Byen er gået fra forstanden, de korrupte begynder og overtage byen, vil du hjælpe? Så kom og deltag!
 
IndeksIndeks  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Top posters
Hilary
 
Demitri
 
Jonas.
 
Theodor-Dominic
 
Bree
 
Eragon
 
Jessica
 
Ethan
 
Dominique
 
Sedna
 
Latest topics
» Besøg af lillebror - Dominique
Søn maj 11, 2014 4:53 am by Hilary

» Velkommen til Liars & Thieves.
Søn apr 20, 2014 10:38 pm by Gæst

» TEST TIL HS SIDE
Tors nov 14, 2013 6:41 am by Gæst

» Visit on a surprised - daddy
Lør okt 26, 2013 4:54 am by Hilary

» Okay, mafia-plot?
Man jul 29, 2013 10:12 pm by Rachelle

» Venter på Tulip ~ Theresa
Tors jul 18, 2013 5:45 am by Mike

» Domiiiiique! //Dominique//
Man jul 15, 2013 10:20 am by Dominique

» Jamen, halløj da~ - Dominique
Man jul 15, 2013 4:49 am by Dominique

» En ny familie - Hilary
Tirs jul 02, 2013 12:07 am by Jonas.

» I can not live without ya! Emner.
Fre jun 28, 2013 8:55 am by Theodor-Dominic

» Reklame - Fortress
Man jun 24, 2013 9:20 am by Gæst

» Undskyld ~
Fre jun 21, 2013 3:58 am by Theodor-Dominic

» LOLOLO! THEODOR-DOMINIC
Tors jun 20, 2013 11:20 pm by Theodor-Dominic

» Another night at work - Rachelle
Tirs jun 04, 2013 2:43 am by Bree

» Deploratus - En verden der aldrig bliver den samme
Fre maj 31, 2013 12:01 am by Gæst

» Tændt - Bree
Ons maj 22, 2013 1:35 am by Bree

» So, this is my new job! - Demitri
Fre maj 17, 2013 7:34 am by Bree

» Lidt nyheder fra A.
Tors maj 16, 2013 6:40 am by Jonas.

» Idé til konflikt
Tors maj 16, 2013 5:20 am by Jonas.

» Søgning af emner og andet
Ons maj 15, 2013 6:54 pm by Demitri

» Overarbejde! Jeg gør mit bedste kære venner!
Ons maj 15, 2013 8:39 am by Nanalew

» What to do? - Jessica
Ons maj 15, 2013 6:51 am by Dave

» Moi søger peeps ;-)
Ons maj 15, 2013 2:06 am by Bree

» Relationer
Ons maj 15, 2013 2:05 am by Bree

» We meet again - Ethan
Ons maj 15, 2013 1:40 am by Bree

» Look Damien. This is your aunt - Jessica
Tirs maj 14, 2013 9:08 am by Demitri

» Lidt af hvert! ;-)
Tirs maj 14, 2013 7:36 am by Bree

» Never Say Never
Tirs maj 14, 2013 1:19 am by Bree

» Time to make friends - Ethan
Søn maj 12, 2013 8:38 am by Ethan

» Fravær - Vi ses igen
Søn maj 12, 2013 7:37 am by Jessica

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 11, Ons aug 10, 2016 7:17 pm

Share | 
 

 Afslapning og hygge? - Marilyn

Go down 
ForfatterBesked
Theodor-Dominic

Theodor-Dominic

Antal indlæg : 40
Join date : 28/03/13

IndlægEmne: Afslapning og hygge? - Marilyn   Fre mar 29, 2013 11:56 am

Tøj:

En af de varme forårs dage, havde Theodor-Dominic valgt at tage en tur ud på markerne. Det var noget der beroligede ham. Han havde lige mistede sin far og lille bror, og derfor havde han fået overlov, han kunne sætte tankerne fri ude på marken og dufte til landbruget og føle sig menneskelig.
Han havde ikke meget på overkroppen. Hans trøje var taget af os kun hætten var på, den hang over hans hvoed, hans bukser sad i hængerøvs stil og hans grå underbuks passede til trøjen. Han var ligeglad med om hvad folk mente, Theodor-Dominic var sin egen herre og gik med et tøj der gjorde ham afslappet. Han gik med klipklapper for en gang skyld. Hans krop var trænet, men det så ikke sådan ud. Han mindede om en der knap nok kunne skubbe til en lille 3 årige pige. Men nej, han havde muskler, han bokser og løber, hans muskler er bare ikke fremme, det har de aldrig været, og det kommer de nok aldrig.
Theodor-Dominic lagde sig hen på en lille græs plet mellem to marker, han lagde sig på sin trøje og lagde armene bag hovedet/nakken og fremviste sin tattoo på sin venstre underarm, nogler runer med tal. Han lå lige i hovedet med skyggen, det var dejligt. Han lukkede øjned og bukkede benene under sig. Det her var dejligt, at slappe af og blive fri for ansvar og al' den slags. Hvad skulle der kunne ske ham nu?
Tilbage til toppen Go down
Marilyn

Marilyn

Bosted : Kendrick's Mansion
Antal indlæg : 2
Join date : 28/03/13

IndlægEmne: Re: Afslapning og hygge? - Marilyn   Fre mar 29, 2013 12:16 pm

Tøjet:


Marilyn havde ikke ligefrem de store planer den følgende dag, men man skulle da heller ikke noget altid? Vejret var lovende, hvilket havde fået Marilyn til at iføre sig i en grå top, et par klassiske shorts af cowboystof og et par slidte sneakers i en ligeså grå farve som trøjen. Desuden bar hun også en sort hue og et par solbriller. Det eneste, der sådan set havde farve på hende, var nok hendes flammerøde hår, men hun var nu heller ikke typen, der gad gå i farver. Det syntes hun ikke ligefrem klædte hende, og desuden så mente hun også selv, at hun nok var lidt for negativ til den slags. Hun var i hvert fald ikke Guds dejlige solstråle - det ville i hvert fald være synd at sige.
Marilyn havde fået ideen om, at hun ville gå ud mod markerne af - der plejede altid at være så roligt, hvilket altid gav den gode stemning til at slappe af; hvor man ikke behøvede at lave en skid. Hun gik lidt rundt imellem markerne, selvom det nu ikke var fordi, hun ledte efter noget specielt. Hun ledte nok bare efter et optimalt sted at slappe af. Og da hun kom til et sted, hvor der egentlig så ganske bydende ud, lå der selvfølgelig allerede en der. Det var nu ikke en, hun kendte til, så hun overvejede at gå igen. Men alligevel blev hun stående. Han lå jo egentlig bare og flød midt i det hele, ifølge hende, så hun kunne ligeså smutte. Hun kiggede på ham, dog ikke med noget venligt udtryk i ansigtet, dog så hun heller ikke vred ud. Det virkede nok mere neutralt end det, gik hun vel ud fra?
Tilbage til toppen Go down
Theodor-Dominic

Theodor-Dominic

Antal indlæg : 40
Join date : 28/03/13

IndlægEmne: Re: Afslapning og hygge? - Marilyn   Lør mar 30, 2013 3:31 am

(undskyld billed størrelse, glemte at formindske det :-/l

Theodor-Dominic havde lige slået hjernen fra, og dog ikke. Han havde en faktisk en kniv på sig, den lå i hans trøjde hvor han havde sit hoved på. Der var hyldster om kniven så der ikke skete nogett, ikke før han tog fandt om den.
Han hørte en let elegangse nærmeste sig, lette skridt, det kunne kun være en pige. Piger trådte lettere end drenge, og gik mere femininet, ligemeget hvor bøsset en dreng så blev, vil pigerne stadig over gå listestilen. Han hørte hun nærmede sig og stoppede op, han skimtede hende og betragtede hende, han lod kvinen være. I trøjen og rejste sig op. Han var ikke sikker på om han var meget eller lidt højere end hende, han var blot 185 høj og derfor undrede det ham en smule. Han tog hænderne i lommerne og lagde hovedet meget lidt på skrå. "Theodor-Dominic, til din tjeneste" sagde han, og stod ret med ryggen. Han stod som han var i hæren og så på hende som om hun var obersten. Nu kunne hun vel ikke blive sur, han lod sig være til hendes tjeneste. Han var glad for hendes hårfarve allerede nu, men han gav ikke udtryk for det, kun af den grund. Ingen skulle kendes til hans dybeste følelser, med mindre man var Eragon, Theodor-Dominis kunne ikke lyve eller holde noget hemmeligt for den mand. Hvorfor, det undre skam også selv TheodorÅdominic.
Tilbage til toppen Go down
Marilyn

Marilyn

Bosted : Kendrick's Mansion
Antal indlæg : 2
Join date : 28/03/13

IndlægEmne: Re: Afslapning og hygge? - Marilyn   Lør mar 30, 2013 8:41 am

Marilyn kiggede en smule undrende på Theodor-Dominic, som han præstenterede sig som, da han stod i stilling som en soldat, samt startede ud, som om han var i militæret. Det var da lidt underligt, syntes hun, da hun ikke kendte noget til ham. Og selvom det nu heller ikke lød som om, at han forventede det, så var det nok ikke det første, hun selv ville sige til en person, hun ikke havde noget med at gøre. Men der kunne man da bare se, hvor stor forskel, der var på folk. Hvis det var hende, der havde ligget der, ville hun knap nok hilse, mens han ligefrem udtalte, at han var til hendes tjeneste. "Det var da godt" sagde Marilyn, måske en smule forvirret, men samtidig en smule ligegyldigt. Hun kiggede lidt på ham, hvor hun fik konkluderet, at han alligevel var noget højere end hende. Men det skulle han da også gerne være, eftersom hun jo var hunkønnet her; det så jo lidt underligt ud, når kvinderne var højere end mændende. "Men hvad laver du herude?" spurgte hun måske en smule, som om det var ligegyldigt, dog sagde hun det ikke på nogen som helst ond eller nedladende måde. Hun var nok bare ikke så interesseret i svaret, men derimod prøvede hun egentlig bare at undgå en akavet tavshed. Det var jo ikke så fedt at have sådan en igang.
Tilbage til toppen Go down
Theodor-Dominic

Theodor-Dominic

Antal indlæg : 40
Join date : 28/03/13

IndlægEmne: Re: Afslapning og hygge? - Marilyn   Lør mar 30, 2013 10:07 am

Theodor-Dominic så hvordan pigens øjne viste en svag undren. Et lille smørret smil overkom hans læber. Han stod blot der, som en soldat. Han tog vejret roligt og lydløst. Han spændte ikke i kroppen, med sådan så det ud. Han vendte blikket mod jorden for en kort stund. "Ja, det er det vel..." sagde han så mere drengen. Han gik hen mod hende, og holdt op med at stå ret. Det var ikke nødvendigt mere. Han tog kort hånden op fra lommen og lagde den blidt om hendes nave da han stod bag hende. Hantog roligt den sanden hånd om hende også. Det lå let på hende, så hun kunne let gå væk fra ham.
Theodor-Dominic lagde hovedet ved hendes skulder og trak let på skulderne. "Overlov. Nogle problemer i familien... Så tog jeg her ud, og regnede ikke med at møde sådan en så pæn kvinde" sagde han og lod sit blik flamed mod jorden. Han trak let på et suk og så på hende. Han gad ikke snakke om sit problem. Det ville jo ikke hjælpe nogen, over hovedet....

((undskyld det blev kort...))
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Afslapning og hygge? - Marilyn   

Tilbage til toppen Go down
 
Afslapning og hygge? - Marilyn
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Blood Workers. :: Landet :: Markerne.-
Gå til: