Byen er gået fra forstanden, de korrupte begynder og overtage byen, vil du hjælpe? Så kom og deltag!
 
IndeksIndeks  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Top posters
Hilary
 
Demitri
 
Jonas.
 
Theodor-Dominic
 
Bree
 
Eragon
 
Jessica
 
Ethan
 
Dominique
 
Sedna
 
Latest topics
» Besøg af lillebror - Dominique
Søn maj 11, 2014 4:53 am by Hilary

» Velkommen til Liars & Thieves.
Søn apr 20, 2014 10:38 pm by Gæst

» TEST TIL HS SIDE
Tors nov 14, 2013 6:41 am by Gæst

» Visit on a surprised - daddy
Lør okt 26, 2013 4:54 am by Hilary

» Okay, mafia-plot?
Man jul 29, 2013 10:12 pm by Rachelle

» Venter på Tulip ~ Theresa
Tors jul 18, 2013 5:45 am by Mike

» Domiiiiique! //Dominique//
Man jul 15, 2013 10:20 am by Dominique

» Jamen, halløj da~ - Dominique
Man jul 15, 2013 4:49 am by Dominique

» En ny familie - Hilary
Tirs jul 02, 2013 12:07 am by Jonas.

» I can not live without ya! Emner.
Fre jun 28, 2013 8:55 am by Theodor-Dominic

» Reklame - Fortress
Man jun 24, 2013 9:20 am by Gæst

» Undskyld ~
Fre jun 21, 2013 3:58 am by Theodor-Dominic

» LOLOLO! THEODOR-DOMINIC
Tors jun 20, 2013 11:20 pm by Theodor-Dominic

» Another night at work - Rachelle
Tirs jun 04, 2013 2:43 am by Bree

» Deploratus - En verden der aldrig bliver den samme
Fre maj 31, 2013 12:01 am by Gæst

» Tændt - Bree
Ons maj 22, 2013 1:35 am by Bree

» So, this is my new job! - Demitri
Fre maj 17, 2013 7:34 am by Bree

» Lidt nyheder fra A.
Tors maj 16, 2013 6:40 am by Jonas.

» Idé til konflikt
Tors maj 16, 2013 5:20 am by Jonas.

» Søgning af emner og andet
Ons maj 15, 2013 6:54 pm by Demitri

» Overarbejde! Jeg gør mit bedste kære venner!
Ons maj 15, 2013 8:39 am by Nanalew

» What to do? - Jessica
Ons maj 15, 2013 6:51 am by Dave

» Moi søger peeps ;-)
Ons maj 15, 2013 2:06 am by Bree

» Relationer
Ons maj 15, 2013 2:05 am by Bree

» We meet again - Ethan
Ons maj 15, 2013 1:40 am by Bree

» Look Damien. This is your aunt - Jessica
Tirs maj 14, 2013 9:08 am by Demitri

» Lidt af hvert! ;-)
Tirs maj 14, 2013 7:36 am by Bree

» Never Say Never
Tirs maj 14, 2013 1:19 am by Bree

» Time to make friends - Ethan
Søn maj 12, 2013 8:38 am by Ethan

» Fravær - Vi ses igen
Søn maj 12, 2013 7:37 am by Jessica

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 11, Ons aug 10, 2016 7:17 pm

Share | 
 

 En ny familie - Hilary

Go down 
ForfatterBesked
Jonas.
Admin
Jonas.

Bosted : Sepancher Palæet
Antal indlæg : 41
Join date : 11/03/13

IndlægEmne: En ny familie - Hilary   Tors mar 28, 2013 5:48 am

Tanken om vandet der ville ramme hans hud skræmte ham lidt og et gys løb gennem ham, det var 11 år siden han sidst havde fået et bad. Jonas var normalt bange for vand og han flygtede nogle gange når han vidste det ville regne. Jonas skræk for vand var rimelig stærk og normalt ville han flygte fra det. Jonas kiggede omkring sig i det store bade værelse, stort var det for ham, men han var ikke bange. Jonas havde et håndklæde om sig selvom han ikke havde været i badet endnu, men det gjorde ikke så meget. Jonas lod armene falde ned langs siden på det håndklæde han havde bundet om sig, hans gamle tøj var blevet smidt ud - en lettelse for Jonas. Jonas kiggede rundt omkring. Hilary havde kørt ham og han fik sovet lidt i bilen, dette var også første gang Jonas kunne sove i en rigtig seng i stedet for at sove på jorden der var i gaderne. Jonas kunne huske alle de gange hans ryg havde ramt hans ryg og han havde ikke en anelse om hvordan en seng føltes mere. Glæden der var ved at Hilary og Eragon gav ham et hjem hade gjort ham glad, en glæde ved at få nogle han kunne kalde mor og far, noget han ikke havde kunne i mange år. Jonas havde egentlig ikke fået sagt mor eller far endnu, han vidste ikke om han kunne tilladelse sig det. Jonas kunne mærke varmen der omgav ham i huset, en varme af værdig, en værdig der gjorde ham glad, glad og tilfreds.
"Jeg har en familie." Jonas vidste ikke om han snakkede med sig selv eller nogen, men han blev glad over det han kunne sige.
Tilbage til toppen Go down
http://bloodworkers.danskforum.net
Hilary
Bogmester familiemedlem
Hilary

Bosted : Sepancher Palæet
Antal indlæg : 78
Join date : 15/03/13
Age : 22

IndlægEmne: Re: En ny familie - Hilary   Lør mar 30, 2013 2:28 am

Hilary havde lige taget et kig til Oliver og lod Jonas være alene på badeværelset. Alt måtte vel være nyt for ham, han havde nok aldrig set været i et hus som nu.. Hun gik et smut ind på soveværelset og trak en skuffe ud, hun havde en billedramme med et billede i. Hendes far. Hendes afdøde mor. Hendes lillebror Dominique og hende. Det var taget inden Sednaa var født. Hilary havde set hvordan hende bror var endt og snakkede ikke så meget med ham, hun fandte hans tilstand afstødende og iditotisk.
hun lagde rammen, lukkede skuffen, gik over til en pose med tøj og det hele hun havde bedt Eragon købe. Hun tog den i hånden og gik ud på badeværelset. "Er du klar?" spurgte hun Jonas, hun havde godt hørt han sagde han havde et hjem, det varmede hende om hjertet. Hun sendte for det varme vand i karret og hælte sæbevand i, hun tjekkede vandets varme og sikre sig det ikke var for varmt. Hilary vendte blikket mod Jonas. "Smid håndklædet og hop i, så vasker jeg dit hår og resten af dig..og Eragon har købt tøj og det er i posen, og så får du noget at spise, okay?" hun fortalte ham det hele så han ikke skulle blive bange eller nervøs for hvad der ville ske. Hun ventede nu kun på hamm hoppede i vandet så hun kunne vasske ham.
Tilbage til toppen Go down
Jonas.
Admin
Jonas.

Bosted : Sepancher Palæet
Antal indlæg : 41
Join date : 11/03/13

IndlægEmne: Re: En ny familie - Hilary   Lør mar 30, 2013 4:05 am

Jonas kiggede på Hilary da hun kom ind og tænde for vandet, han fulgte hendes bevægelser og var lidt forvirret i starten og han kunne se hun proppede sæbe i vandet. Jonas kiggede på Hilary da vandet blev slukket og hun havde slukket det og han vidste ikke helt hvad han skulle gøre, han kiggede på posen der lå på jorden og rørte den let med tåspidsen, han kiggede på hende da hun sagde noget, han ville lige tænke først.
Okay, tror jeg nok” lød det nervøst fra ham. Jonas var normalt ikke en der var bekymret, men da det var lang tid siden han sidst havde været i et hus, han kiggede ned på vandet og smed håndklædet og satte sig ned i vandet, han kiggede på det og lænede sig tilbage. Jonas kunne ikke huske hvornår han sidst havde kunne slappe af på denne måde, han var ikke engang sikker på at han nogensinde havde kunne. Jonas lukkede øjnene og trak vejret langsomt og åbnede dem igen og kiggede op på Hilary. Jonas sende hende et blik for at sige han var klar til at få en vaskning, noget han ikke havde fået i flere år. Jonas lukkede sine øjne igen og lod kroppen slappe af, alle muskler der før havde været spændte var helt afslappet af at han kunne lukke øjnene. Jonas var ikke bange for at dø lige nu, han havde glæden og troen på han kunne overleve, noget han havde manglet i lang tid. Jonas kiggede på Hilary da han åbnede øjnene igen og sende hende et taknemligt smil.
Tilbage til toppen Go down
http://bloodworkers.danskforum.net
Hilary
Bogmester familiemedlem
Hilary

Bosted : Sepancher Palæet
Antal indlæg : 78
Join date : 15/03/13
Age : 22

IndlægEmne: Re: En ny familie - Hilary   Lør mar 30, 2013 8:39 am

Hilary smilede moderligt og kærligt til ham. Hun ventede på at han satte sig i vandet, hun var ligeglad med om hun så ham nøgen, og ligeglad om hun så skulle vaske hans nummi. Hun ville sikre sig at han var ren og flot så han kunne se hvor pæn han faktisk var.
Hun havde set da han rørte ved posen ved sin tåspids. Hun sagde intet pg lod ham gøre hvad han han selv fandt rigtigt. Hun gik hen til karret og satte sig på knæ ved siden af, og nussede svagt hans kind, inden han rykkede sig tilbage. "Sig hvis det gør ondt okay?" sagde hun og sendte ham et smil. Hun tog en spand og tog den under vandet så der kom vand i den, hun hælte spanden med vand over hans hoved, og trak lidt p åen minde. "Jonas, kan jeg få dig til at sætte dig ned i den anden ende, så tænder vi for bruseren så vi kan vaske de blondte hår" sagde hun og kørte hans våde hår bag over, så det mindede lidt om smørhår. Hun rejste sig kort op og gik hen til vasken og tog en klud til hans øjne, så han ikke fik sæbe i dem, noget han kunne 'udforske' eller 'lege' med hvis han havde lyst til det. Hun anede ikke selv hvofor de havde det på badeværelset, men det var nu rart det var der ude. Hun gik tilbage til ham, lagde kluden på gulvet ved sig, og rakte ham firekanten, så han kunne få de blå til at være ved de blå og de grøne, røde, gule og de farver der nu var.
"Hvad vil du forresten have at spise?" spurgte hun ham så og prikkede ham blidt på næsen...
Tilbage til toppen Go down
Jonas.
Admin
Jonas.

Bosted : Sepancher Palæet
Antal indlæg : 41
Join date : 11/03/13

IndlægEmne: Re: En ny familie - Hilary   Søn mar 31, 2013 3:29 am

Jonas kiggede på Hilary, hun smilede et smil han ikke have set før, men han vidste hvad det var. Jonas kiggede op på hende og var egentlig ligeglad med om hun så ham uden noget, han syntes ikke han havde noget at skjule. Jonas smilede op til hende med et glad smil, et taknemligt smil. Jonas kiggede på hende da hun sagde noget. Jonas nikkede bare og lukkede øjnene da hun hælde vand over hovedet på ham. Jonas rystede på hovedet for at få vandet af, men han stoppede med det samme for ikke at gøre hende våd. Jonas kiggede på hende da hun snakkede igen og han rykkede sig over i den anden ende, han kiggede på hende på hende og smilede. At smile var noget han kunne meget denne dag fandt han ud af, noget han normalt ikke gjorde, og noget han i hvert fald kunne mærke. Jonas kiggede på Hilary og prøvede at fatte meningen af hun sagde blonde hår. Jonas smilede stadig, men måtte stoppe da det gjorde ondt i kæberne. Jonas kiggede på Hilary og drejede hovedet mens han kiggede med et spørgende blik. Jonas kiggede på kluden hun hentede og en firkantet ting, han tog firkanten som hun gav ham og vidste ikke hvad han skulle gøre af det, han lagde den på vandoverfladen og kiggede på den da den sank ned under vandets dyb eller hvad man kunne kalde det her i karet. Jonas kiggede på hende da hun spurgte hvad han gerne ville have til mad, han kiggede på hende med et tænkende blik.
"Det kommer an på hvad i gerne vil have, men jeg syntes du skal vælge mor" Jonas blev smårød i kinderne af at kalde hende mor, tanken om at have en mor glædede ham egentlig, men han vidste ikke om hun gerne ville have han kalde hende det eller om hun ville have han ikke måtte. Jonas kiggede på hende for at se hvordan hun ville reagere, han kiggede på hende og bed sig i læben af nervøsitet for hvordan hun ville regere da han ikke ville gøre hende ked eller sur, men han havde håbet at hun ville blive glad af det, men han kunne ikke gøre andet end at sidde og vente på hendes reaktion.
Tilbage til toppen Go down
http://bloodworkers.danskforum.net
Hilary
Bogmester familiemedlem
Hilary

Bosted : Sepancher Palæet
Antal indlæg : 78
Join date : 15/03/13
Age : 22

IndlægEmne: Re: En ny familie - Hilary   Søn mar 31, 2013 10:37 am

Hilary nød faktisk synet af ham, en glad lille dreng. Hun fandt det en smule sjov, at han bare var i huset nu og en del af dem. Hun kunne ikke se sig selv smide ham ud. Ikke selv hvis han begyndte at ryge hash eller det.
Da hun hentede tingene, så hun havde rykket sig ned i den anden ende. Hun smilede svagt og tog bruserens hoved og lagde den ned i karret og lagde kulden ned i vandet, så han selv kunne vaske sig selv lidt, hvis han ønskede det. Hun tændte for bruseren og skyllede hans hår tilabeg og gjorde det helt vådt. Hun slukkede den igen, og lagde den ned i vandet igen, hun tog en shampoo og hælede det i håret på ham, hvor efter hun begyndte at vaske det, hun skrubbede og prøvede at lade vær med at tage for hårdt. Hun sad godt i 7 minuttede og fik det i hans hår, og tog hænderne ned vandet og vaskede den fri for sæbe og tog bruseren igen, hun skyllede endnu en gang hans hår, bag ud, og prøvede at beskytte hans øjne. Hilary havde et vaskedne udtryk på. Da det var ude, tog hun og slukkede den igen, og tog balsmen og fik det i hans hår, hun lagde det ikke i hovedbunden på ham, kun i håret og kørte det tilbage. Hilary skyllede sine hænder. "Jonas, nu tager vi og vaske din krop," sagde hun og havde ikke tænk over det han sagde mor. Hun tog kulden og tog sæb på den, hun tog hans arm og vaskede denuden at presse, hun sukkede svagt, og bed sig i læben. Det var lidt svært at få hele armen ren, men da hun gav sig den tid der skulle til, blev den ren selv hans nelge. Sådan forsatte hun, med den anden arm og ben bryst og ryg. Hun lænede sig lidt tilbage. "Jonas, han du rejste dig op?" spurgte hun så og så på ham. Hun vil sikre sig at han heller ikke havde nogle skader der nede, og derfor var nød til at vaske der på ham også.
Tilbage til toppen Go down
Jonas.
Admin
Jonas.

Bosted : Sepancher Palæet
Antal indlæg : 41
Join date : 11/03/13

IndlægEmne: Re: En ny familie - Hilary   Tirs jul 02, 2013 12:07 am

Jonas kiggede på Hilary da hun forsvandt men han forblev i vand tog lod sig slappe af, en ting var at være kommet ind i en ny familie en anden var at man rent faktisk lavede noget som kunne vise sig at blive hyggeligt. At være kommet ind i denne familie var noget han havde fået en varme omkring hjertet og det var noget han ikke ville lade sig forsvinde fra. Tilfreds over at have fået et tilbud som dette var noget han ikke ville lade sig forsvinde fra, han elskede allerede denne familie som havde givet ham et tilbud, et hjem. Han kiggede på Hilary der tog bruseren og lagde ned ned i karet, han kiggeed på hende da han skulle læne sit hoved tilbage så det kunne blive skyllet igennem. Vandet der løb gav ham en mærkelig fornemmelse, hvornår han sidst havde været i bad var noget han ikke engang selv kunne regne ud. Han kunne mærke shampooen der blev hældt i håret på ham og han kunne mærke da hun nærmest masserede hovedbunden som var fyldt op med sår fra de gange han havde kløet med neglene og sten og andre ting. Jonas kiggede på Hilary og var glad for denne familie han havde en chance om at kunne komme ind i. Familier der tilbød børn fra gaden af var noget sjældent og for første gang i mange år. Følte han sig som et menneske, et menneske der ikke havde levet rigtigt. At være i en familie der tog sig af ham var ikke noget han havde prøvet på. Han lukkede sine øjne, ingen billeder, ingenting, rent afslapning. Vandet blev igen skyllet gennem hans hår og shampooen forsvandt sammen med snavns, han kiggeed på Hilary med et glad smil, han følte sig meget yngre end han i virkeligheden var, noget som kun var positivt lige nu, han sendte hende et smil og kiggede på hende da hun sagde at hans krop skulle vaskes. Han vidste ikke hvad han skulle gøre men der gik nærmest ingen sekunder før hun sikkert havde læst ham, han rejste sig op og kiggede på Hilary med et smil. Jonas lænede sig frem og krammede Hilary, han krammede sig ind til hende for at vise han var glad for det, de gjorde for ham. Noget han ikke havde forventet af nogen som helst. "Tak" Han kiggede på hende og smilede glad.
Tilbage til toppen Go down
http://bloodworkers.danskforum.net
Sponsored content
IndlægEmne: Re: En ny familie - Hilary   

Tilbage til toppen Go down
 
En ny familie - Hilary
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Blood Workers. :: Uden for byen :: Sepancher palæet.-
Gå til: