Byen er gået fra forstanden, de korrupte begynder og overtage byen, vil du hjælpe? Så kom og deltag!
 
IndeksIndeks  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Top posters
Hilary
 
Demitri
 
Jonas.
 
Theodor-Dominic
 
Bree
 
Eragon
 
Jessica
 
Ethan
 
Dominique
 
Sedna
 
Latest topics
» Besøg af lillebror - Dominique
Søn maj 11, 2014 4:53 am by Hilary

» Velkommen til Liars & Thieves.
Søn apr 20, 2014 10:38 pm by Gæst

» TEST TIL HS SIDE
Tors nov 14, 2013 6:41 am by Gæst

» Visit on a surprised - daddy
Lør okt 26, 2013 4:54 am by Hilary

» Okay, mafia-plot?
Man jul 29, 2013 10:12 pm by Rachelle

» Venter på Tulip ~ Theresa
Tors jul 18, 2013 5:45 am by Mike

» Domiiiiique! //Dominique//
Man jul 15, 2013 10:20 am by Dominique

» Jamen, halløj da~ - Dominique
Man jul 15, 2013 4:49 am by Dominique

» En ny familie - Hilary
Tirs jul 02, 2013 12:07 am by Jonas.

» I can not live without ya! Emner.
Fre jun 28, 2013 8:55 am by Theodor-Dominic

» Reklame - Fortress
Man jun 24, 2013 9:20 am by Gæst

» Undskyld ~
Fre jun 21, 2013 3:58 am by Theodor-Dominic

» LOLOLO! THEODOR-DOMINIC
Tors jun 20, 2013 11:20 pm by Theodor-Dominic

» Another night at work - Rachelle
Tirs jun 04, 2013 2:43 am by Bree

» Deploratus - En verden der aldrig bliver den samme
Fre maj 31, 2013 12:01 am by Gæst

» Tændt - Bree
Ons maj 22, 2013 1:35 am by Bree

» So, this is my new job! - Demitri
Fre maj 17, 2013 7:34 am by Bree

» Lidt nyheder fra A.
Tors maj 16, 2013 6:40 am by Jonas.

» Idé til konflikt
Tors maj 16, 2013 5:20 am by Jonas.

» Søgning af emner og andet
Ons maj 15, 2013 6:54 pm by Demitri

» Overarbejde! Jeg gør mit bedste kære venner!
Ons maj 15, 2013 8:39 am by Nanalew

» What to do? - Jessica
Ons maj 15, 2013 6:51 am by Dave

» Moi søger peeps ;-)
Ons maj 15, 2013 2:06 am by Bree

» Relationer
Ons maj 15, 2013 2:05 am by Bree

» We meet again - Ethan
Ons maj 15, 2013 1:40 am by Bree

» Look Damien. This is your aunt - Jessica
Tirs maj 14, 2013 9:08 am by Demitri

» Lidt af hvert! ;-)
Tirs maj 14, 2013 7:36 am by Bree

» Never Say Never
Tirs maj 14, 2013 1:19 am by Bree

» Time to make friends - Ethan
Søn maj 12, 2013 8:38 am by Ethan

» Fravær - Vi ses igen
Søn maj 12, 2013 7:37 am by Jessica

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 11, Ons aug 10, 2016 7:17 pm

Share | 
 

 Blablabla... - Cryy

Go down 
ForfatterBesked
Skye

Skye

Bosted : Costa Ville
Antal indlæg : 10
Join date : 22/03/13

IndlægEmne: Blablabla... - Cryy   Man mar 25, 2013 8:05 am

Sted: Skolen...
Tid: Formiddag...
Omgivelser: Skoleskabe...Elever.. Sådan noget...
Vejr: Sommerlunt...
Tøj:

Efter første og anden time, havde de pause i cirka 15 minutter, og på gangen ved sit skab stod en af de ældest elever, Skye Valentina, hun havde sit korte hår, som lige kunne have en hårbøjle på, på, en læderjakke i sort, en brysttop som var hvis og nogle lårkorte shorts, samt nogle flade gummisko smo var sorte. Hun var en af de elever der var med en en af mafiaerne. Hun var medlem af DeCrome og hun var glad for det, da hendes familie var i den klan, så hun havde noget at leve op til.
Hun havde planer om at pjække for de to næste timer så hun kunne røge en smøg eller noget. Dog var hun en flittig elev, en elev der faktisk lavede alle sine lektier, og havde et godt gennemsnit.
Hun havde et godt øje til en fyr på skolen, en der blev kaldt Cryy. Hun havde lyst til at få fingerne i ham, ikke af mafia åresag men af lidenskab. Hun tændte på den dreng, han var nok lidt ældre hende, måske, men det gjorde ham intet....
Hun gik fra sit skab hen til en af de store vindueskamme og satte sig der og smækkede fødderne op, og kiggede ud, hun havde tænkt sig at smutte lidt før klokken ringede så lærerne ikke så hende.
Tilbage til toppen Go down
Cryy

Cryy

Antal indlæg : 2
Join date : 22/03/13
Age : 21

IndlægEmne: Re: Blablabla... - Cryy   Man mar 25, 2013 11:03 amCryy stod lænet op af sit skab. Timen var lige sluttet og han kunne endelig slippe fra klassen. De var så rapkæftede hele tiden. Larmede. Det var lidt rare at stå på gange med den lille summen. Nyheder vandrede rundt mellem elever.
En ting som folk ikke vidste var at Cryy var med i Spencers mafia. Cryy var ikke en af de store i mafiaen. Det var nok derfor folk ikke havde bemærket det. Cryy klædte sig også som en mere normal dreng, skilte sig ikke ud. Han havde en grå sweather på og nogle normale sorte bukser og sorte sko. Hans hår sad som normalt, lidt til den ene side. Cryy var en af de ældste elever på hele skolen. Han gik snart ud af skolen. Fri til at arbejde i mafiaen og finde mere ud af tingene.
Cryy havde sine øjne lukket og lyttede blot til folks lave snakken. Han åbnede øjnene, og nogle lyseblå øjne viste sig frem. Han kiggede sig hurtigt rundt. Der var mange elever, men særligt en skilte sig ud. Han havde set hende før. Hun havde brunt, kort hår, en læderjakke, en brysttop og lårkorte shorts. Viste godt nok meget hud, men det ville ikke gøre noget, som sådan. Hun sad i en af de store vindueskamme og sad egenligt bare og kiggede ud. Cryy smilte lidt for sig selv og begyndte at gå hen mod hende.
”Hey... Dit navn er Skye, ikke?” spurgte han og satte hænderne i bukselommerne.
Tilbage til toppen Go down
Skye

Skye

Bosted : Costa Ville
Antal indlæg : 10
Join date : 22/03/13

IndlægEmne: Re: Blablabla... - Cryy   Ons mar 27, 2013 5:52 am

Skye sad småligt at sidde i sin egen verden, hun havde et crush på en af de normalt virkende eleverne. Cryy. Hun havde taget sig selv i at rode i hans skab, efter en af hans ting, som en note's bog, hun havde overvejet at give den tilbage, og sige hun fandt den i klassen, men nej. Ikke endnu, han savnde den vidste ikke nok endnu.
Hun sad med sin bar mavse mod solen, hun var en smule hvid, men hun ville med glæde også have farve på den, det var bare ikke lige til hver gang. Hun havde dog ikke lyst til at tage sol.
Da Skyes tanker blev spuleret, vendte hun blikket mod Cryy. Hun rejste sig hurtigt op og så på ham med et overrasket blik. Hun tog nervøst hånden ned i lommerne på læderjakken. Hun blinkede lidt inden hun svarede ham. "Jov... og du er Cryy ikke?" sagde hun og gik hen mod ham, faktisk rundt om ham, for at se ham fra top til tå. En rigtig flot dreng efter hendes mening. Hun smilede ikke frækt eller drilsk, men glad til ham for stoppede op foran ham igen, og lagde hovedet til siden og så ned på jorden af generthed.
Tilbage til toppen Go down
Cryy

Cryy

Antal indlæg : 2
Join date : 22/03/13
Age : 21

IndlægEmne: Re: Blablabla... - Cryy   Søn mar 31, 2013 9:16 am

Rundt og rundt, gik Skye, som han havde fået bekræftet hun hed, om ham. Var han nu blevet et juletræ? Han kunne ikke lade være med at følge hende med øjnene, da hun gik om ham. Tjekkede hun ham ud? Cryys smil bredte sig lidt, man ville ikke kunne tyde om det var drilsk eller venligt. Hun vidste hvad han hed. Nikkede for at bekræfte hendes viden om hvad han hed. Lettere roligt satte han noget vægt over på det ene ben. ”Jeg tænkte på om du skal noget i dag... Lige nu?”.
Skolen kunne være lige meget, han skulle bare bestå og så var det adíos skole. Han satte hænderne i bukselommerne og lod roligt sit blik hvile på den letpåklædte Skye. Hun kunne ikke være andet end opmærksomhedskrævende i det tøj. Cryy tog et lille skridt hen mod hende og kiggede lidt efter hendes øjne.
”Er du genert..?” spurgte han lidt drillende. Det var næsten klart at de havde noget på hinanden. Han havde godt taget sig selv i at stå og kigge på hende i gymnastik timerne og når hun gik rundt på skolen. Han så hende egenligt ret ofte ved skabene, og ofte hver gang han havde set hende være i nærheden, var der altid noget der var væk i hans skab. Men det kunne ikke være hende. Det så ikke ud til hun ville kunne finde ud af at åbne et skab, som ikke var hendes – ikke fordi hun så dum ud eller noget – men han ville ikke kunne se det for sig. Eller kunne han? Nogle gange fik han jo sine ting tilbage i skabet og de duftede altid rigtig godt. Han kunne i hvert fald udelukke drengene på skolen, da der ikke var nogen drenge der kunne dufte som de ting han havde fået tilbage.
Tilbage til toppen Go down
Skye

Skye

Bosted : Costa Ville
Antal indlæg : 10
Join date : 22/03/13

IndlægEmne: Re: Blablabla... - Cryy   Man apr 01, 2013 3:37 am

Skye så spørgende på ham. Hvad ville den flotte dreng hende. Måske bede om sine bøger? Hun op på haam da han snakkede. "Ja, jeg har nogen planer...at pjække med en af de flotte drenge" sagde hun og smilede til ham. Hun var helt piget i hans nærvær. Hun så kort væk og bed sig i læben.
Da Cryy spurgte om hun var genert så hun genert på ham og nikkede en smule og bed sig forsat i læben.
Skye tog hans hånd og gik ud af skolens havedør mod den lille skov der vær nær skolen. "Jeg troede ikke du pjækkede?" sagde hun og trak ham med sig. Skye havde faktisk en af hans ting i sin læder lomme. Hun vidste ikke om han lige kunne skimte den ting eller ej. Men hun måtte vel bare sige det som det var. Den var faldet der ned ved et tilfælde.
Hun så mod Cryy og stoppede og vendte sig mod ham, det var hyggeligt. Hun tog hans hånd og lagde den om hendes ryg og lagde armene om ham. "Nu pjækker jeg med skolens flotte fyr" sagde hun og smilede sødt op til ham.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Blablabla... - Cryy   

Tilbage til toppen Go down
 
Blablabla... - Cryy
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Blood Workers. :: Midtbyen :: Sterlin City International School.-
Gå til: